Logg inn
/ Registrer CV

Nokas

Konsulentene er imøtekommende og gir oss raske tilbakemeldinger når vi forespør om tjenester. De strekker seg langt for at vi skal få gjennomført våre prosesser innen tidsfristene. De setter seg grundig inn i omstillingene, innhenter god og nødvendig dokumentasjon i forkant for kartleggingssamtaler og følger ryddige prosesser.

Vi har benyttet de til kompetansekartlegging av ansatte hos oss der kompetanse brukes som utvelgelsesprinsipp ved omstillinger.

Kvikke Hoder setter seg godt inn i stillingsbeskrivelsene i forkant for samtalene og gjennomfører forberedende møter med ledelse og HR slik at de er godt kjent med organisering og drift.

Når kartleggingssamtalene er gjennomført, gir de oss grundig tilbakemelding på hver enkelt kandidat. I et oppsummeringsmøte gjennomgås alle tilbakemeldinger skriftlig og muntlig.

Konsulentene er profesjonelle og hyggelige i sin fremtreden og vi får også tilbakemeldinger fra kandidater som har vært til samtale om at konsulentene opptrer på en profesjonell måte selv i den vanskelige situasjonen de ansatte er i ved en omstilling.

Vi vil også benytte Kvikke Hoder ved senere omstillinger.

Med vennlig hilsen

Stuart Taylor

HR Direktør Nokas

Nokas

Nokas har benyttet Kvikke Hoder sine tjenester i forbindelse med to omstillinger høsten 2018 ved konsulentene Lise Bekken og Ine Foss, og kan gi følgende referanse:

LES MER

ESSVE AS

ESSVE er meget fornøyd med samarbeidet med Kvikke Hoder...

LES MER

Samsung Electronics Nordic AB

Siden 2011 har Jobconnect vært en stor leverandør og samarbeidspartner innen rekruttering og innleie.

LES MER

HOVEDKONTOR: 
Strandveien 13, 1366 Lysaker, Norway

AVDELINGSKONTOR:
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Tlf: +47 406 96 100
E-post: Mail@jobconnect.no

Logg inn
/ Registrer CV
TJENESTERLEDIGE STILLINGEROM OSSKONTAKTREFERANSERBLOGGLOGG INNKANDIDAT